Gårdagens företagarfest Guldliljan blev en historisk dubbelvinst för Mousa Eliya som vann Årets Handlare och hederspriset Arne Wåhlstedts vandringspris. På bild från vänster: Mousa Eliya, Sara Olsson (arrangör) och prisvinnarens fru Nahrin Gori Eliya.

Historisk dubbelvinst för Mousa Eliya

På lördagskvällen ägde den årliga företagargalan Guldliljan rum på nattklubben Cinema i Enköping. ”Vilken fantastisk kväll – jag känner mig så ödmjuk och tacksam. Jag hoppades på ett pris och går hem med två!”, jublar dubbelt prisade Mousa Eliya som äger och driver Grekiska Grill & Bar.

Publicerad Senast uppdaterad

Stämningen var på topp bland nominerade och gäster under förrätten och prisutdelningen, och det var inte bara Mousa Eliya som överraskades av sin vinst.

– Jag hade ingen förhoppning om att vi skulle vinna och visste ärligt inte vad jag skulle säga när jag emottog priset. Men riktigt roligt, säger Gerry Thorsson på Zober Måleri AB som fick pris för Årets Hantverksföretag.

Företagarna Enköping stod som vanligt bakom arrangemanget. Enköpingsprofilen Niclas Buskenström ledde prisutdelningen och Årets Företagare gick till Rely its AB, Årets Komet till Comdeva samt Årets Landsbygdsföretag till Staby Säteri.

Efter prisutdelningen serverades varmrätt och efterrätt tillagat av Broby Gårds Gianni Montin och därefter spelade och underhöll Gul Front på scenen och DJ Kristina Gern stod vid mixerbordet fram till stängningsdags.

Zober Måleri vann Årets hantverksföretag.
Comdeva - Årets komet.
Årets företagare - Rely Sweden.
Familjen Rickling (Staby Säteri) var på plats och tog emot priset Årets lantbruksföretag.
Prisutdelningen ägde rum samtidigt som gästerna serverades förrätten.
Powered by Labrador CMS