Rättelse. Arkivbild.
Rättelse. Arkivbild.

Rättelse: fel datum i Guiden

I helgens papperstidning och e-tidning tipsas det om evenemang för kommande vecka men tyvärr står det fel datum för söndagen

Publicerad Senast uppdaterad

Ena Håbo-Tidningens evenemangskalender Guiden tipsar alltid om evenemang för kommande vecka. Men i veckans papperstidning och e-tidning står det felaktig "5/5" där det ska stå "12/5". För tydlighetens skull vill tidningen meddela att följande evenemang hålls söndag den 12 maj.

Vad sa-loppet

Plats: Utanför Enköpings bibliotek

Tid: 12.00–14.00

Vad: För att sprida kunskapen om hörsel och vikten av att man får det stöd man behöver ordnar Hörselskadades Riksförbund Vad sa-loppet. Du kan gå, springa eller rulla längs med Å-promenaden, en kort (ca 1,2 km) eller lång ca 2,5 km) sträcka. Längs den korta sträckan finns en tipspromenad och vinster kan vänta vid målgången. Där bjuds det också på lite förfriskningar.

Barn och unga med finska rötter

Plats: Skeppsgården, Bålsta

Tid: 13.00–15.00

Vad: Har du finsk anknytning och vill träffa andra barn och unga med finska rötter? Välkommen till våra lördagsträffar. Spela spel, lyssna på finsk musik och prata med varandra. Ålder 6–15 år. Anmälan på sv.se.

Prova på hockey för tjejer

Plats: Sandbrohallen, Enköping

Tid: 14.00–17.00

Vad: Nu finns chansen att testa på hockey för alla tjejer oavsett ålder! Ta med skridskor, hjälm och klubba eller låna på fritidsbanken. Inga förkunskaper krävs.

Powered by Labrador CMS