I Annelis lite av varje erbjuder Anneli Molin ett brett utbud av produkter som är såväl i nytt som begagnat gott skick.

Anneli erbjuder lite av varje

På fredag den 12 april öppnar en ny butik i Bålsta – Annelis lite av varje.
– Jag erbjuder en blandning av nytt och begagnat till låga priser så alla ska ha möjlighet att kunna handla, säger ägaren Anneli Molin.

Publicerad

Den nya butiken har öppningshelg nu på fredag den 12 till söndagen den 14 april och kommer att ha öppningserbjudanden och tävlingar alla dagar samt ponnyridning under lördagen.
– Under många års tid har jag handlat på mig smycken. Fina och unika saker har alltid tilltalat mig, och jag garanterar att allt i butiken är helt och rent, säger butiksinnehavaren.

Låga priser så alla kan handla

Här finns en massa olika inredningsdetaljer och hushållsattiraljer att välja mellan.

Annelis lite av varje ligger på Sjövägen 4, bakom Rimtech, som ägs av Anneli Molins man.
– Jag hyr lokalen av min man. Jag var mellan jobb och han föreslog att jag skulle öppna en secondhand med allt jag köpt och samlat på mig genom åren. Jag är honom tacksam för all inspiration och hjälp jag fått!
Butiken har allt från kläder, skor, accessoarer, smycken, husgeråd, en massa olika inredningsdetaljer samt böcker, tyg, leksaker och pysselgrejer.
– Det enda jag inte har i butiken är större möbler. Många äldre och familjer kämpar ekonomiskt idag och det är viktigt för mig att priserna ska vara låga så ALLA kan komma hit och handla här.
Låga priser är en prioritering samtidigt som verksamheten måste gå runt och gå med en liten förtjänst så hon själv får betalt för allt jobb hon lägger ned.
– Det gäller att finna rätt balans, och det kommer jag nog att göra med tiden, säger hon och ler.

Skänker del av intäkterna till djur i nöd

Anneli Molin har tidigare jobbat inom skolvärlden, bland annat med inköp. Hon är också en stor djurvän och har bland annat haft höns genom åren.
– Jag värnar om alla djur och kommer att skänka en del av intäkterna till djur i nöd. Liksom andra secondhandbutiker så kommer man att kunna skänka saker till Annelis lite av varje.
– Jag tar tacksamt emot grejer, men det är viktigt att sakerna man skänker verkligen är hela och rena. Jag får jobba ihjäl mig annars!
Framöver kommer butiken att ha öppet: onsdag 13-18, torsdag 11-19, fredag 10-16 samt lördag 10-15.
– Tiderna är inte huggna i sten utan vi ser lite vilka behov och önskemål som finns. Det viktiga nu är att folk upptäcker att butiken finns och allt den har att erbjuda.

Anneli Molin älskar smycken och erbjuder ett stort urval av olika smycken och accessoarer. Här finns även stenar, pärlor och allt man behöver för att kunna tillverka egna smycken.
Powered by Labrador CMS