Företagarna Håbo läste upp motivationen till priset Årets Entreprenör som gick till Titti Simon på Bålsta Zoo.

”Stolta och glada för allt de gör och är”

Den 20 oktober hölls Guldfesten – Håbos egen företagarfest.
– Det blev en glädjefull och lyckad tillställning där vi prisade Årets Entreprenör, Årets Företagare och Årets Spira, säger Alex Ghanati, ordförande i Håbo Företagare.

Guldfesten 2023 ägde rum på Aronsborg i Bålsta och företagsföreningarna Företagarna Håbo, Håbo Företagare och HQF (Håbo Qvinnors Företagsnätverk) stod som arrangörer tillsammans med Håbo kommun.

– Vi har så många fantastiska näringsidkare i kommunen och i år anslöt sig dubbelt så många som förra året för att tillsammans fira, säger Alex Ghanati.

 98 personer deltog på Guldfesten där det serverades fördrink, tvårättersmiddag och underhållning av The Teddy Bears.

Guldfesten hölls i år på Aronsborg där lokala företagare prisades.

Håbo Företagare utsåg och delade ut priset till Årets Entreprenör som gick till Titti Simon på Bålsta Zoo. Årets Företagare utsågs tidigare i år av Företagarna Håbo och tilldelades under kvällen Elteknikgruppens Dan Hellman. Företagarna Håbo passade samtidigt på att lyfta en för kommunen betydande eldsjäl – kommunpolisen Malin Persson.

"Bidrar till näringslivet och kommunen i allmänhet"

Det sista priset, Årets Spira, utsågs av HQF. Priset tilldelades under kvällen Ulrika Adolfsson, tillförordnad näringslivschef på Håbo kommun. Årets Spira är ett pris som tilldelas en person, kvinna, man, företag eller organisation som långsiktigt arbetar för att främja företagsamma kvinnor genom att få dem att slå rot, växa, och skjuta i höjden.

– Alla pristagare är personer som ger och bidrar mycket till såväl näringslivet som kommunen i allmänhet. Vi är så stolta och glada för allt de gör och är, Alex Ghanati.

– Alla pristagare är personer som ger och bidrar mycket till såväl näringslivet som kommunen i allmänhet. Vi är så stolta och glada för allt de gör och är, Alex Ghanati. Årets Guldfesten skulle ha ägt rum den sista september men då man hade problem med att finna passande lokal så sköts den fram till den 20 oktober.

– Med tanke på situationen så blev årets fest väldigt bra. Den var som dag och natt jämfört med förra året och framöver kommer företagarfesten alltid att hållas den sista helgen i september. Vi är redan i gång och ska boka in den nu för 2024, säger ordföranden för Håbo Företagare.

 

Powered by Labrador CMS