Uppland vann dagens match och är nu i semifinal i årets TV-pucken

TV-pucken: Uppland till semifinal

Det blev stor glädje efter dagens match mot Södermanland när Upplands flicktrupp vann i förlängning med 4–3. Imorgon stundar semifinal mot Dalarna.

Publicerad Senast uppdaterad

Upplandstruppen spelade i förmiddags sin första match i slutspelet mot Södermanland och vann med 4-3 i förlängning.

– Det känns så bra att vi vann! Det var nervöst, spännande och otroligt kul att få uppleva det här. Jag njöt varje sekund , säger Ellinor Björk, en av sju spelare från Bålsta HC.


"Jag tror på oss och vårat lag"

På lördag den 4 november klockan 14.20 så spelar de i semifinal mot Dalarna och matchen, liksom alla slutspelsmatcher, sänds live i SVT.

– Jag tror vi har goda chanser imorgon men vet att blir en otroligt tuff match. Om vi sover och äter ordentligt nu så går det nog vägen. Jag tror på oss och vårat lag och imorgon gäller det att vi alla är på tårna direkt från starten och gör sitt yttersta, säger Ellinor Björk.

Bålsta HC har sammanlagt sju spelare med i Upplandstruppen; Filippa Fernström, Alice Nilson, Evelina Sundell, Amalia Ojanne, Ellinor Björk, Wilma Sylwan och Ebba Fall. 
Med i truppen finns också fyra Enköpingsspelare från ESK: Stina Persson, Freja Klarbo, Nova Krantz och Signe Eriksson.

– Alla mål i dagens match mot Södermanland gjordes av Bålstatjejer: första målet gjordes av Amalia Ojanne, andra målet av Evelina Sundell, tredje målet av Filippa Fernström och det fjärde och avgörande målet sattes av Alice Nilson. Jag är så stolt och glad och ser nu fram emot imorgon, säger Ellinor Björk.

Powered by Labrador CMS