BÅLSTAAKTUELL. Diamant Salihu.
BÅLSTAAKTUELL. Diamant Salihu.

Öppet möte med SVT-profil om ungas utanförskap i Bålsta

Håbo kommun bjuder in till ett möte för att diskutera ungas utanförskap tillsammans med kändisjournalisten Diamant Salihu

Publicerad Senast uppdaterad

Möte

Plats: Fridegårdsscenen, Bålsta

● Tid: Måndag den 12 februari, klockan 18.00–20.00

● Anmälan: Anmälan senast den 11 februari. Mer infor-

mation och platsbokning görs via

https://etjanster.habo.se/utanforskap

Måndagen den 12 februari anordnar Håbo kommun ett möte för att diskutera hur myndigheter och allmänhet samverkar kring unga som riskerar att hamna i kriminalitet.

Mötet riktar sig till föräldrar, föreningsaktiva och andra vuxna över 18 år. Ungdomar och barn är välkomna endast i vuxens sällskap. Det är kostnadsfritt att delta men det krävs en föranmälan. Sista dag att boka biljetter är den 11 februari.

Diamant Salihu, författare och journalist som belönats med bland annat Raoul Wallenbergpriset för bevakning av gängvåldet, inleder kvällen och delar med sig av sina erfarenheter.

Deltagarna får också en lägesbild av verksamheter i kommunen och om det förebyggande arbetet som görs. Det ges också goda exempel på framgångsrikt samverkansarbete. Gäster på scenen är Håbobon Hedvig Lindahl, tidigare svensk landslagsmålvakt och initiativtagare till Belong. På plats är även lokalområdespolis och verksamheter som jobbar med ungdomar.

Powered by Labrador CMS