Galamiddag. Cirka 120 besökte Ungdomsidrottsgalan i Västerås som arrangerades i våras.
Galamiddag. Cirka 120 besökte Ungdomsidrottsgalan i Västerås som arrangerades i våras.

Nu öppnar nomineringarna till vårens Ungdomsidrottsgala

I mars ska ungdomsidrotten i Enköping hyllas! Nu öppnas nomineringarna och det är Ena Håbo-Tidningens läsare som får uppdraget att tipsa om alla fantastiska idrottare som finns i kommunen.
– Var inte blyga. Gå in och nominera alla som ni tycker förtjänar att vinna priser, säger Jonas Edberg, chefredaktör på Ena Håbo-Tidningen.

Publicerad Senast uppdaterad

Att vara bra i sin idrott, en hängiven ungdomsledare, en rättvis domare, en schysst förening, en god kamrat eller en fantastisk eldsjäl, tycker vi är något som ska premieras. Därför är det återigen dags för Ungdomsidrottsgalan som äger rum den 18 mars 2024.

För att utse vinnare i varje kategori behöver det utses kandidater, och nu är det dags att gå in på www.ungdomsidrottsgalan.se och nominera de favoriter man har i de olika kategorierna.

Nominera fram till och med den 28 januari

Jonas Edberg (i mitten) på Ungdomsidrottsgalan i fjol i Västerås.
Jonas Edberg (i mitten) på Ungdomsidrottsgalan i fjol i Västerås.

Jonas Edberg, chefredaktör på Ena Håbo-Tidningen, säger att han hoppas att många kommer att lägga sin röst på en eller flera personer för deras insatser under 2023.
– Och det är inte bara stjärnor, de med fina idrottsliga resultat, som kan nomineras. Tänk på de mjuka värdena, det finns så många fler förutom de som är värda att hyllas.

Tio priser kommer att delas ut under årets gala, bland annat Årets ungdomslag, Årets parapris, Årets unga domare och Årets ungdom – tjej och kille.

– Jag uppmanar er alla att gå in och nominera så att vi inte missar någon som ni tycker är värd ett pris.

Nominering sker via www.ungdomsidrottsgalan.se och är öppen till och med söndagen den 28 januari. Ungdomsidrottsgalan arrangeras av Västerås Tidning i samarbete med RF SISU Uppland.

Powered by Labrador CMS